Jos et voi lukea tätä html-kirjettä, voit avata sen omalla selaimellasi klikkaamalla tästä

Raviturvaliivi pakolliseksi 1.1.2013 alkaen


Raviturvaliivi tulee pakolliseksi Suomessa ja EU:n alueella järjestettävissä ravikilpailuissa 1.1.2013 alkaen. Turvaliivi on ollut pakollinen jo vuoden 2012 alusta Ranskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Wahlstenin turvaliivillä on Euroopan raviliiton (UET) säännöissä vaatima CE 1621-2 tyyppihyväksyntä. Mustasta liivistä on saatavilla yksi koko, jossa on runsaasti säätövaraa (XS–XL). Hinta 199 euroa.


Paalaustarvikkeet edulliseen hintaan


Paalaus- ja aumamuoveissa sekä paalausverkoissa ja -naruissa olevat tilinpäätöshinnat kannattaa nyt hyödyntää. Kysynnästä johtuvan kausivaihtelun mukaisesti hinnat ovat nyt edullisimmillaan. K-maatalouden tarjonnassa on muun muassa saksalaiset RKW:n Rondotex ja Rondosil-paalausverkot sekä Raniplastin kotimaiset kiriste- ja aumakalvot. Tilinpäätöshinnat voimassa vielä joulukuun ajan.

Lue lisää

Claas Scorpion -kurottajat nyt Konekeskosta


Kone-Forumissa Konekeskon osastolla lokakuussa 2012 ensi kertaa esitellyt Scorpion-kurottajat ovat saatavilla. Modernit kurottajat ovat löytäneet paikkansa monilla nykyajan maatiloilla. Kiitos kompaktin muotoilun, ohjattavuuden ja suorituskyvyn, ne eivät vain korvaa traktorin etukuormaajaa vaan tarjoavat vielä enemmän.

Loppu öljynkulutukselle viljankuivauksessa bioenergiapaketilla


Arska Ariterm Bioenergiapaketti on kätevä kokonaisuus kuivurin kuivausilman, korjaamon tai kasvihuoneen lämmitykseen. Sähköistetyn bioenergiapaketin voi asentaa valmiiksi siirtolavalle. Polttoaineena toimii bioenergia (hake, turve ja esipuhdistajan jäte). Paketissa voidaan hyödyntää jo olemassa olevaa kuivurin uunia. Kokonaisuus käsittää Aritermin turvalliset ja helppokäyttöiset biolämpölaitteet. Bioenergiapaketteja saatavilla 200–350, 350–450 ja 450–550 hl kuivureille. Lisätietoja K-maataloudesta.  

Claas Disco -niittomurskain ennakko-ostajan edulla


Ostaessasi Claas Disco 3500 TC -niittomurskaimen nyt ennakkoon, teet edullisen hankinnan suoran kaupan nettohintaan 23 500 euroa (alv 0 %) + toimituskulut. Hinattavan niittomurskaimen Active Float -hydropneumaattinen kevennys, 3,4 metrin työleveys sekä suuret, hyvin kantavat renkaat tekevät Claas Disco 3500 TC -niittomurskaimesta parhaan valinnan tulevan kauden niittoihin. Etu voimassa 31.12.2012 saakka.

Lisätietoja

Garcia Triton 120 -kuivalantavaunu tilattavissa isommilla pyörillä


Garcia Triton 120 -kuivalantavaunu on nyt tilattavissa myös vakiomallia isommilla pyörillä. Uuden suuremman pyörävarustuksen rengaskoko on 28.1 R 26, jolloin renkaan leveys on 750 millimetriä ja halkaisija 1 735 millimetriä. Renkaiden lisäksi myös akselisto on pidempi ja vanteet sekä navat ovat erilaiset. Lisähinta isommalla rengasvarustuksella 2 000 euroa (alv 0 %).

Valitse suosittu Massey Ferguson traktoriksesi


Massey Ferguson -malleja löytyy vielä kattavasti tämän vuoden toimituksiin. Valikoimassa on esimerkiksi erittäin suosittuja MF5430 ja MF5450 Jubilee -kampanjamalleja 92–107 hv teholuokkaan, viistolla konepeitolla ja Dyna-4-vaihteistolla. Common Rail -moottorilla varustetut mallit 5455 ja 6455 tarjoavat tehoa 125 hv, lisävaihtoehtona Dyna-6-vaihteisto. Palkittuja MF7600-sarjan traktoreita on saatavilla laaja valikoima, esimerkiksi MF7615 ja MF7616 Dyna-6-vaihteistolla, sekä MF7620 ja MF7624 malleja myös Dyna-VT-vaihteistolla.

Tervetuloa kaupoille!


Kaikki tarvittavat tuotteet hevosesi hyvinvointiin K-maataloudesta


Black Horse Hippolax on suoliston ja hengitysteiden hyvinvointia ja normaalia toimintaa ylläpitävä pelletöity täydennysrehu hevosille. Pellavarouheen rasvahapot (alfa-linoleeni- ja linolihappo) lisäävät karvapeitteen kiiltoa. Juurikasleikkeen, porkkanan ja heinäjauhon hyvin sulavat kuidut ylläpitävät paksusuolen normaalia toimintaa. Seosmelassi ja porkkana takaavat erinomaisen maittavuuden. Valkosipuli on hyväksi hengitysteiden hyvinvoinnille ja kunnolle.

 

K-maatalouksien loimimallistoista löydät hevosellesi oikean vaihtoehdon kylmyyttä, tuulta tai kosteutta vastaan. Mallit ovat toimivia ja kestäviä käytössä. 

 

 

 

Krafft Groov 90 on monipuolinen täysrehu kaikille hevostyypeille, varsasta vanhempiin hevosiin. Rehu sisältää korkealaatuista valkuaista, omega-3 ja -6-rasvahappoja sekä tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja. Säkkikoko 25 kg.

 

Joulukuun kärkitarjoukset


Uutiskirjeen vastaanottajien osoitteet on kerätty K-maatalouden asiakasrekisteristä.
Jos et halua uutiskirjettä jatkossa, klikkaa tästä.
Jos et ole vielä tilaaja ja haluat saada K-maatalouden uutisia ja tuotevinkkejä, tilaa uutiskirje tästä.

K-maatalous • Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa • Puhelin 010 53 032