Jos et voi lukea tätä html-kirjettä, voit avata sen omalla selaimellasi klikkaamalla tästä

Kevätmarkkinat


Kevätmarkkinat käynnistyvät vauhdilla K-maatalouden kaupoissa. Kaupat ovat panostaneet esittelyvoimaan, tarjoukset ja kampanjat ovat parhaimmillaan. Tässä maaliskuun alun markkinat, seuraa kaupan mainontaa tapahtumista:
Turku pe 8.3.Lapua ke 13.3.Seinäjoki pe 15.3.Lappfjärd pe 15.3.
Pori pe 15.3.Karjaa ke 20.3.Kokkola ke 20.3.Lahti to 21.3.
Joensuu pe 22.3.Lohja pe 22.3.Orimattila pe 22.3.Somero pe 22.3.
Alavus pe 22.3.Forssa pe 22.3.Övermalax pe 22.3.

Tule tekemään hyviä hankintoja ja tapaamaan tuttuja markkinoille.

K-maatalouden liikenneiltakiertue 19.–21. maaliskuuta

Tampereen (19.3.), Kouvolan (20.3.) ja Turun (21.3.) K-maatalouksissa järjestetään liikenneilta klo 17.30 alkaen. Tarjolla ajankohtaista tietoa luentojen muodossa liikennetraktoreita ja perävaunuyhdistelmiä koskevista uusista säädöksistä (Poliisi) sekä teollisuuden edustajien luennot maansiirtovaunuista ja laveteista ammattikäytössä. Ilmoittautuminen paikalliseen K-maatalouteen 18.3. mennessä!

Uuden navetan avajaiset Teuvalla


Paula ja Seppo Kalevan uuden navetan avajaisia viettettiin Teuvalla 22. helmikuuta. Uuteen navettaan ja sen teknisiin ratkaisuihin kävi avajaispäivän aikana tutustumassa monta sataa asiasta kiinnostunutta.

Lue lisää

Aurea CL -rypsi pärjäsi virallisissa kokeissa hyvin

Clearfield viljelymenetelmään soveltuva Aurea CL -rypsi pärjäsi viime kesän virallisissa kokeissa hyvin. Sato oli seitsemän prosenttia mittarilajiketta suurempi. Kokeessa noudatettiin Clearfield-tuotantomenetelmää, joka vastaa paremmin Aurea CL-rypsin käytännön viljelyä. Aurea CL hyväksyttiin viralliseen lajikeluetteloon 2010.

Clearfield-tuotantomenetelmässä rikkakasvien Aurea CL-rypsin torjunta tehdään Clamox-herbisidillä. Clamox-rikkakasvihävite tehoaa yleisempiin rikkakasveihin sekä vaikeammin torjuttaviin rikkakasveihin, kuten juolavehnään ja hukkakauraan. Clamox tehoa tehostetaan Dash-kiinnitteellä.

Aurea CL-rypsi on jalostettu perinteisin menetelmin kestämään imidatsolinoni (IMI)-herbisidejä, jota rypsi ja rapsi eivät luontaisesti kestä.

JF VM MULTI ratkaisee sekä aperuokinnan että kuivituksen


Uudessa JF VM B Multi -vaunussa on kaksi konetta samassa paketissa: tehokas pystysekoituksella varustettu seosrehuvaunu ja olkipuhallin pihaton kuivitukseen. Aperehu jakautuu tasaisesti vaunun mattokuljettimella ja syöttökanava voidaan laskea alas kuivitusta varten vain napin painalluksella. Oljen puhallus on tasaista, sillä kanavassa on oma kela ja hyvät säätömahdollisuudet oljen syöttämiseksi lietsolle. Multi-vaunumalli tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun karjatilan tarpeeseen.

Lue lisää uudesta JF VM Multi apevaunumallistosta:

www.k-maatalous.fi
www.youtube.com
www.jf-stoll.com

Massey Ferguson 7615 kampanjahintaan

Konekesko tarjoaa nyt 165 hevosvoimaisen Massey Ferguson 7615 Dyna-4 -traktorin Essential-varustelulla 62 900 euron tutustumishintaan. Koneessa on 6-sylinterinen 6,6 litran suomalainen Agco Power SCR -moottori, jonka maksimiteho on 165 hevosvoimaa ja maksimivääntö 677 Nm. Hydrauliikkajärjestelmä on kuormantunteva ja tuottaa 110 litraa minuutissa. Lisäksi koneessa on Dyna-4-vaihteisto Auto Drive -automatiikalla. Kattavaan varustepakettiin kuuluvat muun muassa vetokoukku hydraulisella jatkolla, ilmajousitettu istuin, ilmastointi ja runsaasti työvaloja.

Lisäetuna Muuli 1400LH -perävaunu kaupan päälle kaikille Massey Ferguson -traktorin ostajille maaliskuun ajan.

Claas Avero saatavilla TIer 3 -moottorilla

 

Claas Avero soveltuu täydellisesti mitä erilaisimpiin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Avero 240:ssa on muun muassa APS-esipuintikela, 198 hevosvoiman teho ja 3,7–6,6 metrin leikkuuleveydet. Avero 160:n ominaisuuksiin kuuluvat 158 hevosvoiman teho ja 3,7–5,4 metrin leikkuuleveydet. Molemmissa malleissa on tilava ja hiljainen Vista II -ohjaamo. Lisäksi malleihin on saatavilla Vario-leikkuupöydät sekä kattavat lisävarustevalikoimat. Kysy lisää Tier 3 -moottorilla varustetuista Claas Avero 160 ja APS 240 -leikkuupuimureista myyjältäsi!

CEMO-tankkausasemat diesel- ja polttoöljyn tankkaukseen


CEMO 1000 litran ja 1500 litran diesel- ja polttoöljyn tankkausasemat voi asentaa sisälle tai ulos katoksen alle.

Tuotetiedot:

CEMO 1000 litraa
30 litraa/minuutti, kuuden metrin letku, automaattipistooli, kokonaistilavuus 1 039 litraa, Mitat: 128 x 77 x 142 senttimetriä, Paino: 89 kilogrammaa. Hinta: 998,00 € (alv 24 %).

CEMO 1500 litraa
50 litraa/minuutti, pa-mittari, neljän metrin letku, automaattipistooli, Mitat: 201 x 77 x 202 senttimetriä, Paino: 176 kilogrammaa, Hinta: 1998,00 € (alv 24 %).

Bogballe S-Indicator -kiertokoe lannoitteen tarkkaan levitykseen


Vaa’attomien L-sarjan Bogballe-levittimien S-Indicator-kiertokoevarustus takaa lannoitteen tarkan levityksen. Koetta tehtäessä lannoitetta valutetaan koepussista 30 sekuntia, ja saatu näyte punnitaan kiertokoesarjan puntarilla. Toimenpiteeseen kuluu aikaa alle kaksi minuuttia. Ajonopeus ja levitysmäärä ovat vapaasti valittavissa. S-Indicator-sarja sisältää näytteenottopussin ja sekuntikellolla varustetun laskimen.

Katso video kiertokokeen teosta

Maaliskuun kärkitarjoukset


Uutiskirjeen vastaanottajien osoitteet on kerätty K-maatalouden asiakasrekisteristä.
Jos et halua uutiskirjettä jatkossa, klikkaa tästä.
Jos et ole vielä tilaaja ja haluat saada K-maatalouden uutisia ja tuotevinkkejä, tilaa uutiskirje tästä.

K-maatalous • Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa • Puhelin 010 53 032