Jos et voi lukea tätä html-kirjettä, voit avata sen omalla selaimellasi klikkaamalla tästä

Kymmenes Kone-Forum laitumella 11.–13.10.2012


Kone-Forum 2012 -näyttely järjestetään Tampereella 11.–13. lokakuuta. Näyttely on kolmipäiväinen ja aukioloajat ovat to–pe klo 9.00–17.00 ja la klo 9.00–16.00. Tapahtuman teemana ovat nurmet ja karjatilan koneet. Pääteema näkyy esiteltävien kokonaisuuksien valinnassa ja painotuksissa sekä näyttelytilojen järjestelyissä. Vilja-Suomen tuotealueet ovat luonnollisesti esillä, ja muun muassa kaikki Suomessa myytävät puimurimerkit ovat mukana Tampereella. 

K-maatalouden osastoilla on luvassa monipuolista ja mielenkiintoista nähtävää. K-maataloudet järjestävät yhteiskuljetuksia tapahtumaan eri puolilta Suomea. Tiedustele matkoista alueesi kauppiaalta. Kone-Forumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Idea ja suunnittelukilpailu – Art de'Cow 2012 oppilaitoksille


Maatalousalan oppilaitoksille järjestetään lehmäaiheinen idea- ja suunnittelukilpailu Kone-Forum 2012 -näyttelyn teemaan liittyen. Tehtävänä on suunnitella lehmään ja laitumeen liittyvä teos, joka voi olla esimerkiksi kuva, taulu, patsas, rakennelma, videoklippi, nettisivusto, kirjallinen teos tai muu vastaava. Ilmoittautuminen viimeistään 14. syyskuuta. Kilpailun kolme parasta oppilaitosta palkitaan. Pääpalkintona on 1 000 euron stipendi. Nyt ideoimaan ja päästämään luovuus valloilleen!

Ilmoittautuminen sähköpostitse: matti.karlsson@kesko.fi,  tiedustelut puh. 0400 410 147.

Tarkemmat tiedot: www.koneforum.com

SEAT-traktorinistuin edulliseen hintaan


SEAT-istuin on päällystetty mustalla kankaalla ja varustettu mekaanisella jousituksella. Penkki on säädettävissä mekaanisesti kuljettajan painon mukaan (50–120 kg). Mitat: korkeus 495 mm, leveys 454 mm, pituus 500 mm. Soveltuu erityisesti vanhoihin traktoreihin.

Uutuustuote nyt edulliseen hintaan: 219 euroa. Lisätietoja tuotteesta K-maataloudesta.

 

Huomio syksyn kasvinsuojelutoimenpiteisiin


Syksyllä on muistettava siemenen peittaus ja talvituhosienten torjunta. Tehokkailla torjunta-ainekäsittelyillä ehkäistään talvituhosienten aiheuttamaa tuhoa. Peittauksella torjutaan tehokkaasti etenkin kylvösiemenen mukana leviävää lumihometta.

Baytan Universal on laajatehoinen nestepeittausaine, jolla on hyvä teho lumihomeeseen. Sportak EW -ruiskutuksella voidaan tehostaa ja varmentaa hyvä torjuntatulos. Siemenen peittaus on ensisijainen torjuntakeino, sillä ruiskuttaminen voi sateisena syksynä olla märkyyden vuoksi mahdotonta. 


Multiple-hivenlehtilannoite parempaan kasvuun
Eräs kriittisimmistä tekijöistä syysviljan viljelyssä on kasvin talvehtiminen. Sen onnistumiseen kannattaa panostaa, sillä syksyllä hyvin kasvuun lähtenyt, elinvoimainen kasvi pysyy terveempänä ja lähtee nopeammin kasvuun myös keväällä. Monipuolisen hivenravinnevalikoiman sisältävä Multiple antaa syysviljoille tehoannoksen kasvun kannalta olennaisia ravintoaineita.

Lue lisää Multiple-hivenlehtilannoitteesta


 

   

Syyskuun kärkitarjouksetUutiskirjeen vastaanottajien osoitteet on kerätty K-maatalouden asiakasrekisteristä.
Jos et halua uutiskirjettä jatkossa, klikkaa tästä.
Jos et ole vielä tilaaja ja haluat saada K-maatalouden uutisia ja tuotevinkkejä, tilaa uutiskirje tästä.

K-maatalous • Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa • Puhelin 010 53 032