Jos et voi lukea tätä html-kirjettä, voit avata sen omalla selaimellasi klikkaamalla tästä

Tervetuloa Kone-Forum -tapahtumaan!


Kymmenes Kone-Forum -tapahtuma järjestetään Tampereella 11.–13.10.2012.

Tule mukaan!

Katso uutuuskoneet ja nappaa nopean ennakko-ostajan etu


Saat kaupan päälle Ironside 3000K -aggregaatin, kun hankit ennakkomyyntihinnaltaan vähintään 15 450 euroa (alv. 0 %) maksavan työkoneen 23.11.2012 mennessä. Tutustu työkoneisiin tästä.

Syksyn viljelytoimet


Kasvukausi alkaa olla lopuillaan mutta vielä on mahdollista tehdä muutamia viimeisiä viljelytoimenpiteitä syysviljoille ja -öljykasveille. Seuraavassa tuotteita syysviljoille: K-MCPA, Juventus, Multiple, Zoom, Sportak EW, Roundup Max.

Lue lisää

Storm – kärkituotteet jyrsijöiden torjuntaan


Stormin ja Storm Securen tehoaine, flokumafeeni, on tällä hetkellä markkinoiden tehokkain aine jyrsijöiden torjuntaan. Yksi syöntikerta riittää tappamaan hiiren tai rotan. Nyt syksyllä kannattaa tehdä kolmen viikon torjuntaohjelma, jossa syöttilaatikoihin laitetaan kourallinen Storm-pellettejä tai 2–3 Storm Secure -palasyöttiä.Lämmitettävät juomakupit varmistavat vesihuollon toimivuuden


Talvisaikaan pihatossa ja tarhassa on hyvä olla lämmitettävät juoma-astiat, jotta eläimet joisivat riittävästi. Suevian suosituimmat juomakuppimallit ovat 41A (venttiilikuppi) ja 43A (uimurikuppi). Hinta alkaen 254 euroa. Kupit voidaan asentaa lämpöeristetyn termoputken tai betoniputken päähän. Termoputkien hinnat alkaen 92 euroa.

Lame SM11 -lietepumput ruostumattomasta teräksestä


Laakson Metalli Oy valmistaa sähkömoottorikäyttöisiä lietepumppuja nyt myös ruostumattomasta teräksestä. Upotussyvyydet ovat 2 metriä ja 3 metriä. Molemmat mallit saatavilla moottorilla tai ilman moottoria. Pumpun teho on lietteen kuiva-ainepitoisuudesta riippuen 2,2–3,0 kuutiometriä minuutissa. Lisävarusteina pumpun kansikiinnike, ilmausventtiili ja automatiikkakeskus pumppauskaivo-käyttöön.

Lue lisää


Uutuustuote: yksipyöräinen kottikärry


Nyt saatavilla kevyt ja näppärä yksipyöräinen kottikärry muovisella 160 litran kuuppaosalla. Kärryn runko-osa on maalattu, ja rengas on puhkeamaton. Hae oma kappaleesi K-maataloudesta.

SVH 195 euroa.


Tuotteet ja neuvot talviaitaamiseen


Olli-talviaitaustarvikkeilla ja -ohjeilla rakennat helposti aidan, joka toimii niin kuivilla kesäkeleillä kuin talvipakkasillakin. Lisäohjeita talviaitaamiseen K-maataloudesta sekä Olli-aitaneuvonnasta, joka palvelee Farmcompilla arkisin kello 9–15 puhelinnumerossa (09) 77 44 970.ELHO CrossCut – uusi kotimainen paalisilppurivaunu


ELHOn uuden paalisilppurin käyttö on helppoa ja mukavaa. Kaikki CrossCutin toiminnot hoidetaan selkeällä ohjaimella, joka on varustettu valaistulla näytöllä. Kuormauskauhaa voi ohjata koneen sivulta hallintalaitteella. Kone purkaa myös jäätyneet paalit tehokkaan leikkuuroottorin, sekä ottavan pohjakuljettimen tukevien kolien ansiosta.
ELHO Arrow NM10500 Delta -niittomurskain K-maataloudesta


ELHO Arrow 10500 Delta on Euroopan levein nostolaiteniittomurskain. Mallin työleveys on säädettävissä 10,5 metriin saakka, säätöalueen ollessa 1,1 metriä. Konetta käytetään uudenlaisella ohjaimella, jonka käyttömukavuus on huippuluokkaa. Sivulohkojen GPS-avustetun kaarrekompensoinnin ansiosta hyvää jälkeä syntyy sekä suoralla, että myös kaarteissa. Kone taittuu kuljetusasentoon vain yhdellä napin painalluksella.

ELHO Arrow NK10500 Delta -niittokone on varustettu samoilla ominaisuuksilla kuin ELHOn niittomurskain. Niittokonemallissa tarjolla suuri niittoteho myös kevyemmällä traktorilla. 


ELHO HydroBalance -kevennysjärjestelmä Deltaan
ELHOn HydroBalance-kevennysjärjestelmä mahdollistaa niittomurskaimen kevennyksen säädön automatisoinnin niittotilanteen mukaan. Säätö on helppokäyttöinen: kuljetusasento valitaan napin painalluksella. Uuden järjestelmän ansiosta leikkuukorkeus pysyy tasaisena pienemmällä pintapaineella, jolloin rehu pysyy puhtaampana ja tehon tarve pienenee. 
   

Lokakuun kärkitarjouksetUutiskirjeen vastaanottajien osoitteet on kerätty K-maatalouden asiakasrekisteristä.
Jos et halua uutiskirjettä jatkossa, klikkaa tästä.
Jos et ole vielä tilaaja ja haluat saada K-maatalouden uutisia ja tuotevinkkejä, tilaa uutiskirje tästä.

K-maatalous • Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa • Puhelin 010 53 032