Jos et voi lukea tätä html-kirjettä, voit avata sen omalla selaimellasi klikkaamalla tästä

Kone-Forum 2012 yli 25 000 vierailijaa, K-maatalous kiittää

 


K-maatalouden Kone-Forum -tapahtuman arvonnat ovat ratkenneet. Teboil-arvonnan 1 000 litraa moottoripolttoöljyä osui Vera Valkoselle Heinäkylään. Timo Kuikka Hausjärveltä voitti siemen / kasvinsuojelupaketin Viljelyohjelma-arvonnassa.

Onnittelut voittajille.

 

Osta kevätviljan siemenet nyt!

Viime keväänä kevätviljan siemenistä oli pulaa. Tämän kasvukauden olot eivät ole olleet kovin suotuisat hyvän siemenen tuottamiseen, joten sertifioidun siemenen kysyntä kasvaa merkittävästi. Varmista siis siemenet ensi kevään kylvöille ajoissa K-maatalouden kattavasta valikoimasta. Ohrat: Brage, SW Mitja, Tiril, Vilde, Xanadu ja Edel. Kaurat: Bettina, SW Ingeborg, Ringsaker, Marika, Belinda ja SW Vaasa. Kevätvehnät: Demonstrant, Puntari, Bjarne ja Zebra.

Lisätietoja

 

 

Uutuustuote – TUHTI WS 170 K -kippivaunu


Kotimaisen Weckman Steel Oy:n 50-vuotisjuhlan kunniaksi lanseerattu TUHTI WS 170 K -kippivaunu-uutuus nyt saatavana K-maataloudesta. Kippivaunussa on 17 tonnin kantavuus ja 70 K -kiinteälaitainen lava. Uutuutena näppärät lisävarusteet kuten LED-takavalot sekä lukittava varustelaatikko.

 

Ennakkoetu LIVAKKA-levitysvaunujen ostajille


LIVAKAN uusien LS-hydrauliikalla ja CAN-väyläohjaimella varustettujen lietteenmultausvaunujen ostajille määränsäätöautomatiikka veloituksetta ennakkomyynnin ajan. Etu on voimassa 31.12.2012 asti. Kotimaisen AM Agro Oy:n valmistamat nykyaikaiset ja tehokkaat LIVAKKA-lietteenlevitysvaunut voi varustaa monipuolisesti erilaisiin levitystarpeisiin.

Tarkemmat tiedot kampanjasta lähimmästä K-Maataloudesta.


Multiva TopLine Super – todellista tehoa maanmuokkaukseen


Multiva TopLine Superin äkeet on kehitetty erityisesti kevätsängen kylvömuokkaukseen. Kahdeksan piikkiakselia, pitkä runko sekä korkeat Multiva Terra Super -piikit (12 x 65 millimetriä) tekevät äkeestä erittäin läpäisevän runsasolkisessakin maassa. Vakiovarusteena varpajyrä ja etulata. Lisävarusteena 2-rivinen jälkihara. Työleveys 5–10 metriä. Uutuutena 13 tai 14,5 metrin työleveys.

 

Potila Maxer Pro -äesmallisto sänkimaiden muokkaukseen


Potila Maxer Pro -mallit soveltuvat sänkimaiden sekä kevytmuokattujen ja kynnettyjen lohkojen kylvömuokkaukseen. Maxer Prossa on järeät 12 x 70 millimetrin piikit, jotka sijaitsevat avarasti kahdeksalla piikkiakselilla. Kahdeksanpyöräinen äes takaa muokkaukseen tasaisen kulun. Hyödynnä nyt ennakko-ostajan edut ja ota yhteyttä lähimpään K-maatalouteen.M&T Farms -pressuhallit nyt ennakkohintaan

 


M&T Farms -pressuhallit tarjoavat monikäyttöistä varastotilaa maatilojen käyttöön. Pressuhallit on valmistettu Suomessa ja ne sopivat suomalaisiin sääolosuhteisiin. Hallin pystyttäminen, siirtäminen ja purkaminen on nopeaa ja helppoa. Hallin perustaksi riittää tasainen maapohja. Pressuhalleja on saatavana kuuden ja yhdeksän metrin leveyksillä ja pituudet kahden metrin välein jopa 50 metriin asti. Esimerkkihinta: pressuhalli 6 x 14 metriä, 9 300 euroa (alv 0 %).

 

Art de' Cow -idea- ja suunnittelukilpailun voitto Nina Prusilalle

 


Art de' Cow -kilpailun finaali käytiin Kone-Forum 2012 -näyttelyn yhteydessä Tampereella. Kolme parasta sijaa osuivat kaikki samaan oppilaitokseen Hämeen ammattikorkeakoululle Mustialaan. Finaalin oli toimitettu yhdeksän työtä. Kilpailijat kertoivat töistään Art de' Cow -ständillä ja tuomaristo arvioi työt paikan päällä. Yleisöäänestyksen voitto meni Muumuustepille.

Art de Cow - tulokset

Marraskuun kärkitarjoukset


Uutiskirjeen vastaanottajien osoitteet on kerätty K-maatalouden asiakasrekisteristä.
Jos et halua uutiskirjettä jatkossa, klikkaa tästä.
Jos et ole vielä tilaaja ja haluat saada K-maatalouden uutisia ja tuotevinkkejä, tilaa uutiskirje tästä.

K-maatalous • Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa • Puhelin 010 53 032