Jos et voi lukea tätä html-kirjettä, voit avata sen omalla selaimellasi klikkaamalla tästä

Tervetuloa uutisvirtaan!

Lähetämme sinulle ajankohtaista asiaa maataloudesta ja koneurakoinnista kuukausittain. Haluamme vastata sinua askarruttaviin, ajankohtaisiin kysymyksiin. Kerro meille mitä haluaisit lukea seuraavassa postissa (markkinointi@k-maatalous.fi).

K-maatalous Cup 2013 -kilpailu kesäkuussa


K-maatalous Cup 2013 -kilpailu ajetaan Lahdessa lauantaina 29.6.2013 Suur-Hollola-Ajojen yhteydessä.

Lue lisää

Claas Disco 3500 TC nurmen niittoon


Claas Disco 3500 TC hinattavalla meno-paluu -niittomurskaimella niittotehoa vaihteleviin korjuuolosuhteisiin. Nyt erikoiserä Disco 3500 TC -mallia pikakiinnitteisillä terillä ja 17" renkailla kampanjahintaan 23 500 euroa (alv 0 %) + toimituskulut.


Maschio kela- ja tasojyrsimet kevätmuokkauksiin

Nyt myynnissä on vielä loput jyrsimet suoraan varastosta erikoishintaan nopeisiin toimituksiin!

Kelajyrsinten työleveydet ovat 125 cm:stä aina 300 cm:n asti. Terävaihtoehtoina ovat U- tai C- malliset terät. Sc Cobra (300 cm) on saatavana suorilla terillä. Tasojyrsimiä on tarjolla kolme- ja nelimetriset mallit, joko varpa- tai tiivistysjyrällä.

Laitumen vesihuolto uutuudet


Vesisäiliö 500L laitumelle ja siihen sopivat juomakupit. Säiliö on valmistettu UV-suojatusta polyeteenistä ja sen kannessa on 30 cm:n huolto-aukko. Mitat: 91 x 80 x 120 cm. Hinta 450 euroa (sis. alv).


Kuivadesinfiointiaine Sani-Bed 25 kg eläinsuojiin

Helposti levittyvä, imukykyinen ja pulverimainen Sani-Bed-kuivadesinfiointiaine on oiva valinta parsinavettaan, karsinoihin ja pihatöihin. Tuote on vaaraton ihmisille ja eläimille. Se ei sisällä klooria eikä näin ollen kuivata ihoa tai utareita. Sani-Bed sitoo ammoniakkia kemiallisesti, jolloin lannan typpisisällön hyödyntäminen tehostuu.

Pakkauskoko: 25 kilogramman säkki, lavalla 48 säkkiä. Hinta 50,90 euroa/säkki (sis. alv).

Claas Avero saatavilla Tier 3 -moottorilla

Claas Avero soveltuu täydellisesti mitä erilaisimpiin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Avero 240:ssa on muun muassa APS-esipuintikela, 198 hevosvoiman teho ja 3,7–6,6 metrin leikkuuleveydet. Avero 160:n ominaisuuksiin kuuluvat 158 hevosvoiman teho ja 3,7–5,4 metrin leikkuuleveydet. Molemmissa malleissa on tilava ja hiljainen Vista II -ohjaamo. Lisäksi malleihin on saatavilla Vario-leikkuupöydät sekä kattavat lisävarustevalikoimat.

Kysy lisää Tier 3 -moottorilla varustetuista Claas Avero 160 ja APS 240 -leikkuupuimureista myyjältäsi! Yhteystiedot löydät osoitteesta: www.konekesko.fi/maatalouskonemyynti

Massey Fergusonin Tier 3 -moottorilla varustettuja malleja heti toimitukseen


Nyt kannattaa toimia ripeästi: muutamia Massey Fergusonin Tier3-moottorilla varustettuja malleja on edelleen saatavilla. 107 hv teholuokassa on tarjolla MF5450, joka on ketterä ja monikäyttöinen, viiston konepeiton ja Dyna-4 vaihteiston sekä tehokkaan hydrauliikan ansiosta etukuormaintöissä lyömätön. 125 hv teholuokassa ovat tarjolla viistolla konepeitolla varustetut mallit MF5455 ja MF6455.

Ota yhteyttä! Traktorimyyjäsi yhteystiedot löydät osoitteesta: www.konekesko.fi/mfmyynti

 


K-varaosat aloittaa päivystyksen maatalouden sesonkiajalle

Varaosapäivystys on käynnistynyt puh. 01053 20123, palvelemme tämän kauden sesongilla 6.5.–7.7. ja 5.8.–29.9, Päivystysajat ark. 17.00–19.00 la-su 9.00–17.00, juhannuksena päivystys tauolla.

Varaosiin ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä verkostomme palvelee ympäri Suomen. Katso lähimmän toimipisteen yhteystiedot täältä.

 

Vielä ehtii tehdä traktoreille keväthuollon!

Konekeskon huoltopisteet Seinäjoella, Jyväskylässä, Oulussa ja Tampereella tarjoavat kaikki huollon ja töiden yhteydessä asennetut varaosat 15 prosentin alennuksella toukokuun loppuun asti. Saat lisäksi voiteluaineet ja nesteet työn yhteydessä 5 prosentin alennuksella. Asiantuntijamme laittavat työkoneesi kuntoon alk. 64,60 euroa/tunti (alv 0 %).

Varaa ajoissa oma huoltoaika numerosta 010 532 0246.

Nurmisiementä kylvöön

Meiltä vielä kaikkia keskeisiä siemenseoksia, joihin lupaamme lajiketakuun käyttämiemme nurmilajikkeiden osalta. Katso seokset internet-sivuiltamme.

Kysy kasvinsuojelusta


Puhelinneuvonta palvelee sinua kasvinsuojeluun liittyvissä kysymyksissä 1.5.–16.7. kello 8.00–20.00 välisenä aikana. Tutustu kaikkiin kasvinsuojelun neuvontapalveluihin.

Hivenlehtilannoitteilla voimaa alkavaan kasvuun

Multiple - Suositeltava ratkaisu viljojen ja nurmien hivenlehtilannoitukseen. Runsaasti mangaania, kuparia, sinkkiä ja magnesiumia sisältävä Multiple soveltuu hyvin tankkiseoksiin mm. rikkakasviaineiden kanssa.

Foliar Extra on pääravinteita sisältävä lehtilannoite kaikille viljelykasveille. Helposti juokseva N-P-K -lehtilannoite on oikea ratkaisu nopeaan ravinnetäydennykseen, kun tavoitteena on korkea sato. Se on tehokas kevätpiristys stressaantuneelle kasvustolle.

Tooler toimii rikkakasveja vastaan

Tooler on tehokas pienannosaine leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan kevät- ja syysviljoilta sekä apilattomien nurmien suojaviljoilta.

Tooler vakuutti toimivuutensa K-maatalouden koetilan kokeessa viime kesänä.

Rikkakasveja ja kasvitauteja vastaan K-maatalouden toimivilla ja testatuilla tuotteilla.

 

Kuukauden kärjet


Uutiskirjeen vastaanottajien osoitteet on kerätty K-maatalouden asiakasrekisteristä.

 

Kotisivulle | Päivitä sähköpostisi / yhteystietosi | Lähetä kaverille | Tilaa uutiskirje | Peruuta tilaus
K-maatalous • Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa • Puhelin 010 53 032