Jos et voi lukea tätä html-kirjettä, voit avata sen omalla selaimellasi klikkaamalla tästä

K-maatalouden Viljelyohjelmapäivä Hauhon koetilalla 31. heinäkuuta


K-maatalouden Viljelyohjelmapäivä järjestetään Hauhon koetilalla Hahkialassa tiistaina 31. heinäkuuta, klo 10.00–14.00. Tänä vuonna koeruuduilla esitellään mielenkiintoisten kevätvehnä- ja ohralajike-uutuuksien koetulokset ja viljelyohjelmalla saavutetut hyödyt viljelyssä.

Tervetuloa Viljelyohjelmapäiville koetilalle!

VILJO 2012 – Viljelijän konemessut Kiuruvedellä 27.–29.7.


VILJO 2012 tapahtuma on uusi ja erilainen konemessutapahtuma. Työnäytöksistä ja ammattimaisista näytteilleasettajista rakentuva tapahtuma kokoaa Kiuruvedelle tiedonjanoiset isännät ja emännät, parhaat näytteilleasettajat ja oikean, aidon konemessutunnelman.

Tervetuloa tapahtumaan, Rautia K-maatalous Velj. Heiskanen

Perunaruton torjunta on nyt ajankohtaista
Ensimmäinen perunaruttoruiskutus suoritetaan yleensä heinäkuun kymmenennen päivän tienoilla, minkä jälkeen ruiskutus uusitaan valmisteesta riippuen 7–14 vuorokauden kuluttua. Tyfon on tehokas alkuvaiheen ruiskutuksiin. Myöhemmässä vaiheessa voidaan siirtyä kosketusvaikutteisiin aineisiin, jotka tuhoavat ruttoitiöt lehden pinnalta. Tähän tarkoitukseen sopii parhaiten laajatehoinen Shirlan.

Lue lisää Tyfon-valmisteesta

Lue lisää Shirlan-valmisteesta

    

Juolavehnän torjunnan sesonkiaika lähestyy
Juolavehnän torjunta on yksi tärkeimpiä kasvinsuojelutoimenpiteitä etenkin kevytmuokatuilla peltolohkoilla. Jokavuotinen, syksyn sadonkorjuun jälkeen tehty torjunta on tehokkain tapa pysäyttää juolavehnän kasvu. K-maatalouden tehoratkaisut juolavehnäntorjuntaan ovat markkinoiden edistyksellisin ja väkevin glyfosaatti, Roundup Max, sekä vaahtoamaton ja käyttäjäystävällinen Envision.

Lue lisää Roundup Max -valmisteesta

Lue lisää Envision-valmisteesta

 

Punahomeen ja tuholaisten torjunta myöhäisissä viljakasvustoissa


Koska viljojen kylvöajat vaihtelivat suuresti tänä vuonna, on syytä muistuttaa, että punahomeen torjunta voidaan suorittaa viljoille vielä kukinnan aikana. Torjuntaan sopii muun muassa Prosaro annoksella 0,5 l / ha. Tähkä- ja vehnäsääsken sekä kirvojen torjunnan ehtii myös vielä tehdä. Torjunta tulisi suorittaa ennen kukintaa esimerkiksi Kestacilla (0,4 l / ha) tai Mavrikilla (0,2 l / ha).

Lue lisää Prosaro-valmisteesta

Lue lisää Kestac-valmisteesta

Lue lisää Mavrik-valmisteesta

  

K-maatalouden Viljelyohjelma-lannoitteet nyt myynnissä


Tuotesarjaan kuuluu kolme tuotetta: Rikkisalpietari 27-0-0-8, NK1 24-0-6-4, ja Pellon1 25-2-2-4. Viljelyohjelma-lannoitteiden monipuolinen ravinnesisältö varmistaa kasvien tasapainoisen ravinteiden saannin. Samalla ne parantavat sadon määrää ja laatua sekä ylläpitävät pellon ravinnetasapainoa.
 
Lue lisää Viljelyohjelma-lannoitteista


Tehokas akkukäyttöinen rasvaprässi maataloustöihin


Oiva apuväline maataloustöihin: saksalaisen MATOn valmistama laadukas rasvauspuristin 400 g patruunoille tai irtorasvalle (500 g). Työpaine max. 400 bar. Tuotto noin 100 cm3/min. Liitäntäkierre R 1/8". Akku 14,4 V / 1500 mAh, latausaika noin 60 minuuttia. Mukana 750 millimetrin korkeapainekumiletku, jossa nelileukainen hydrauliliitin. Paino akun kanssa 2,9 kg. Pakattu tukevaan muovisalkkuun.

SVH 209 €

Yksipyöräinen kottikärry rehunsiirtoon


Maatiloille, hevostiloille ja puutarhoille soveltuva kätevä kottikärry, jonka tilavuus on 160 litraa. Kottikärryssä on muovinen kuuppa, sen runko on maalattu ja rengas on puhkeamaton.

SVH 195 €
 

VAMA EA 3000 S −suora alueaura nyt kampanjahintaan


VAMA EA 3000S -tasakorkuinen alueaura on kehitetty lumen auraukseen teiltä, pihoilta ja parkkialueilta. Aura koostuu työntöpukista, välirungosta ja välirunkoon kiinnitetystä siivestä. Työntöpukissa ovat samat kääntö- ja kelluntaominaisuudet kuin muissakin alueauroissa. Hanki alueaura nyt kampanjahintaan 3 985 €, alv. 0 % (4 900 €, alv. 23 %). Kampanjahinta on voimassa 30.9.2012 saakka. Normaali myyntihinta on 6 190 €, alv. 23 %.

Lue lisää Vaman alueauroista
 

Heinäkuun kärkitarjouksetUutiskirjeen vastaanottajien osoitteet on kerätty K-maatalouden asiakasrekisteristä.
Jos et halua uutiskirjettä jatkossa, klikkaa tästä.
Jos et ole vielä tilaaja ja haluat saada K-maatalouden uutisia ja tuotevinkkejä, tilaa uutiskirje tästä.

K-maatalous • Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa • Puhelin 010 53 032